Business

Meten is weten – Meetinstrumenten.nl

Meten is weten. Maar om goed te meten heb je ook kwalitatieve meetinstrumenten nodig. Bij Meetinstrumenten.nl hebben we een groot assortiment meetinstrumenten voor o.a. milieutechnische metingen zoals geluidsmetingen, windsnelheid metingen, klimaatmetingen en vloeistof metingen. In alle categorieën proberen we een gepast aanbod te creëren van meetinstrumenten voor incidenteel gebruik voor particulieren als voor frequent gebruik voor bedrijfsmatige doeleinden. Zo hebben we simpele goedkope decibelmeters van 20,- euro voor indicatieve metingen, maar ook professionele decibelmeters met datalogger functie en iso kalibratiecertificaat. In ons assortiment hebben we o.a. Decibelmeters, Windmeters, CO2 meters, Krachtmeters

 

Inspectietechniek en Reinigingstechniek

In principe zijn inspectie instrumenten natuurlijk ook meetinstrumenten alleen drukt het apparaat het niet uit in een eenheid, maar in een videobeeld. Wij hebben onder andere endoscoop camera’s / inspectiecamera’s , microscopen, metaaldetectors en warmtebeeldcamera’s.

Daarnaast hebben we ook nog een assortiment reinigingstechniek met onstoppingsgereedschap en rookkanaal reinigings gereedschap.